Newsletter

Stimate client,

Speram ca ati studiat cu placere ofertele si noutatile pe care vi le transmitem saptamanal in newsletter-ul nostru.

Intelegem ca este important sa avem o comunicare continua cu clientii nostri, sa ii ascultam si sa cautam mereu solutii care sa aduca valoare activitatii noastre.
World Travel in calitate de Agent general de vanzari al Royal Caribbean Cruises Ltd. in Romania a implementat o noua platforma informatica în scopul derularii de campanii de comunicare si marketing, ce ne permite sa perfectionam serviciile pe care vi le punem la dispozitie si sa dezvoltam noi solutii adaptate nevoilor dumneavoastra.

Ramaneti conectati la noutatile noastre
Conform modificarilor recente in domeniul legislatiei pentru protectia datelor cu caracter personal, avem nevoie de consimtamantul Dvs. pentru a va transmite in continuare comunicari electronice cu continut publicitar. De aceea, avem rugamintea de a ne confirma ca doriti sa primiti in continuare comunicari din partea World Travel despre noutatile, promotiile, serviciile si ofertele speciale ale companiilor de croaziere pe care le reprezentam prin completarea cu adresa Dvs. de e-mail a formularului de mai jos.

Reabonati-va acum
Adresa email

Va puteti dezabona oricand.

Va multumim ca ne sunteti alaturi!

 

royal      celebrity       azamara

 

 

No Comments

Post A Comment