RCI-logo-no-border

Inca de la lansare, in 1969, Royal Caribbean® s-a angajat in redefinirea conceptului de vacanta pe mare si depasirea standardelor existente in industrie, prin continua modernizare si reinventare a flotei sale. Din punct de vedere arhitectural, fiecare clasa succesiva de vase reprezinta o capodopera, Royal Caribbean® reusind sa extinda paleta de facilitati, elementele de design si optiunile de divertisment la bordul vaselor sale.

Cand vine vorba de lansarea unor atractii unice pe mare, orice este posibil pentru Royal Caribbean® care forteaza limitele imaginatiei pentru a depasi permanent asteptarile oaspetilor sai. Astfel, pentru prima oara au introdus pe un vas de croaziera activitati precum perete de catarare, patinoar, simulator de surf, tiroliana, carusel sau teren de mini-golf, devenite ulterior, emblematice pentru nivelul de inovatie prezent pe toate vasele.

Prin programele gratuite pentru copii si adolescenti, Adventure Ocean® si Teens, formulate pe diferite categorii de varsta – Royal Caribbean® ofera si celor mai mici sansa sa aiba o experienta de neuitat la bordul vasului, cu o serie de activitati creative, educationale si interesante ce imbina arta, istoria, cultura si desenul, desfasurate sub atenta supraveghere a personalului calificat.

Spectacolele fascinante in stil Broadway sau cele de inot sincron si sarituri in apa de la AquaTheatre® si paradele tematice reprezinta posibililitati in plus de a petrece timp pretios alaturi de familie. Pentru cei dornici de o atmosfera mai exclusivista si de o viata de noapte animata, Royal Caribbean* le ofera si acestora baruri, saloane, cazinouri si cluburi, care raman deschise pana la primele ore ale diminetii.

Prin multitudinea de restaurante disponibile la bord, oaspetii sunt invitati sa porneasca intr-o aventura de explorare culinara cu Royal Caribbean®. Bucatarii inventivi ii vor purta prin toate gastronomiile lumii, prin optiuni de mese gratuite sau la restaurante cu specific, care ofera sevicii inegalabile si mancaruri de cea mai buna calitate in locuri unice si captivante.

Concepute sa satisfaca atat cerintele vacantelor de familie cat si pe cele ale clientilor doritori de aventura, vasele Royal Caribbean® propun o diversitate de itinerarii palpitante, in peste 250 de destinatii incredibile din 77 de tari, de pe 5 continente. Indiferent de destinatia aleasa, oaspetii vor putea alege exact excursia optionala care li se potriveste, de la vizite la obiective turistice la snorkeling, de la plimbari cu barca la ciclism sau de la drumetii la istorie.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save