TOP 10 MOTIVE

SA ALEGETI ROYAL CARIBBEAN PENTRU URMATORUL EVENIMENT

 1.  CEA MAI INOVATIVA SI PREMIATA COMPANIE DE CROAZIERE
  Ca lideri in inovatii in industria croazierelor, vasele Royal Caribbean® sunt construite pentru afacerea Dvs. Oferim un plus de valoare, usurinta in planificare si experienta unui eveniment unic. Angajamentul si dedicarea noastra pentru crearea evenimentelor extraordinare ne-au adus numeroase premii si recunoasteri in industria MICE, inclusiv Premiul Prevue Visionary pentru ROI, Premiul Smart Meeting’s Smart Stars si Premiul Platinum Partner al revistei Incentive Magazine. In plus, Royal Caribbean® si-a castigat recunoasterea din partea citititorilor revistei Travel Weekly drept cea mai buna companie de croaziere in general si cea mai buna companie de croaziere in Caraibe, 13 ani consecutiv.
 2. DESTINATII GLOBALE
  Cele 25 de vase din flota noastra navigheaza in peste 250 porturi in cele 6 continente. Oaspetii Dvs. pot admira   frumusetea din Alaska si Canada; orasele fermecatoare si idilice din Europa; peisajele luxuriante din Mexic si nenumaratele plaje din Caraibe, pe langa Bermuda si Bahamas.  Alegeti un itinerariu care include o particica de paradis in CocoCay® sau Labadee® – cele doua destinatii private Royal Caribbean® – si alegeti numarul prefect de nopti care sa se potriveasca nevoilor evenimentului Dvs.
 3. OFERTE EXCEPTIONALE LA BORD
  Royal Caribbean® ofera aventuri unice de o  ingeniozitate nemaiontalnita. De la primele senzatii tari pe mare precum simulatorul de surf FlowRider®,  primul simulator de skydiving  RipCord® by iFLY® si prima tiroliana pe mare,  pana la uimitoarele  spectacole precum cele la patinoar, spectacolele aeriene si spectacolele muzicale Boadway Mamma Mia si Grease. Oaspetii Dvs. pot plonja intr-o aventura culinara cu preparate create de bucatarii nostru celebri, isi pot incarca bateriile la centrul nostru Spa VitalitySM si se pot bucura de facilitatile deosebite ale exeptionalei clase Royal Suite.
 4. SPATII UNICE PENTRU EVENIMENTE
  Fiecare vas ofera multiple spatii customizabile, cu capacitati care gazduiesc evenimente de orice anvergura –  de la o reuniune intima de 25 de persoane pana la grupuri mari de 1,400 persoane. Teatrele, saloanele si spatiile noastre exterioare sunt toate dotate cu tehnologie de ultima ora si cu echipamente si servicii audiovizuale gratuite. Rezervati cabine in unul din cartierele de la bordul vaselor noastre din clasa Oasis, impresionati-va clientii cu un eveniment pe Boardwalk sau iti gazdele unei receptii de seara in Solariumul nostru.
 5. FACILITATI DEDICATE PENTRU ORGANIZAREA DE CONFERINTE PE INTREAGA FLOTA
  Cand  vorba de evenimente de business, salile noastre de conferinte ultramoderne pot gazdui de la 18 pana la 400 de participanti. Fiecare sala poate fi configurata in asa fel incat sa satisfaca toate conditiile unei reuniuni reusite. In competarea tehnologiei avansate si a echipamentului audiovizual gratuit, se pot oferi, la cerere, si servicii de catering. Personalizati experienta culinara perfecta pentru evenimentul Dvs.
 6. SERVICII COMPLEXE PENTRU EVENIMENTUL DVS
  De la pereti video si proiectoare pana la monitoare si microfoane, Royal Caribbean® ofera cea mai buna tehnologie in materie de evenimente, pentru a va sprijini pe Dvs. si pe grupul Dvs. sa comunicati cu usurinta. Impresionati cu sunetul si sistemul de iluminare, tineti legatura prin teleconferinte si exprimati-va cat mai clar cu ajutorul podiumurilor si ecranelor TV cu plasma.
 7. TEHNOLOGIA INALTA IN LARG
  VOOMSM este cel mai rapid internet pe mare iar oaspetii se vor bucura de streaming instant, isi vor putea impartasi impresiile in timp real si vor fi conectati 24 de ore de oriunde in lume, la bordul oricarui vas din flota Royal Caribbean®.
 8. EVENIMENTE CROITE LA COMANDA
  Permiteti echipei experimentate de planificatori Royal Caribbean®  sa croiasca evenimentul perfect pentru echipa Dvs. Va vom ajuta sa puneti la punct fiecare detaliu – de la optiunile culinare pana la activitatile de team building si salile de evenimente. Va vom furniza evenimente unice, cu pachete de bauturi personalizate,  restaurante cu specific, excursii la tarm si multe altele.
 9. EXPERTI IN EVENIMENTE
  Expertii nostri dedicati au grija ca totul sa fie perfect, ca  Dvs. sa aveti grija de afacerea Dvs. Va oferim servicii remarcabile cu fiecare pas parcurs alaturi de noi. Echipa noastra dedicata de vanzari si servicii  se va asigura ca  procesul Dvs. de planificare este fara cusur.
 10. RENTABILITATEA OBIECTIVELOR SI RENTABILITATEA INVESTITIEI
  Un eveniment Royal Caribbean® pe mare va ofera  avantaje incredibile, indeplinind obiectivele si scopurile companiei Dvs.  In medie, puteti face economii de pana la 30% comparativ cu un eveniment similar intr-o destinatie pe uscat. De la preparate care se topesc in gura pana la divertismentul de inalta clasa, de la destinatii exotice si pana la cele mai antrenante activitati la bord si de la spatii de evenimente unice pana la echipament gratuit pentru prezentari, Royal Caribbean® este de departe cea mai buna alegere pentru urmatoarea dvs intalnire sau eveniment.*Caracteristicile si facilitatile difera in functie de vas.

[vc_custom_heading text=”Design Responsive Websites” font_container=”tag:h2|font_size:36|text_align:left|color:%23515151|line_height:1.2″ google_fonts=”font_family:Istok%20Web%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”]

Visual Composer has everything you want to create portfolio pages or sections. Option rich grid elements that uses pages, posts, custom post types and Media Library is a perfect choice for creating unique portfolios that sells.With just few clicks you can get your portfolio up and running – wether you are web designer, photographer or craftsmen. And it will all look good on mobile …