WORLD TRAVEL – Agent general de vanzari pentru Romania si Republica Moldova

www.rccl.ro


 

Azamara Club Croaziere este o companie de croaziera care opereaza doua nave, The Azamara Journey si Quest Azamara. Compania este o filiala a Royal Caribbean Cruises.

Despre noi

www.rccl.ro


 

DESPRE NOI

 

Celebrity Cruises este o linie premium de croaziera, care a fost fondata in Grecia in anul 1988 de catre Chandris Group. In 1997, Celebrity Cruises Ltd. a fuzionat cu Royal Caribbean International pentru a deveni Royal Caribbean Cruises Ltd., care opereaza Celebrity, Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises, Pullmantur Cruises si CDF Croisières de France

 


SECTIUNE AGENTI

 

www.rccl.ro


 

DESPRE NOI

 

Royal Caribbean International este un brand de linie de croaziera fondat in Norvegia si cu sediul în Miami, Florida, Statele Unite ale Americii. Este detinut de Royal Caribbean Cruises Ltd. .

Incepand cu luna octombrie 2015, linia a operat 23 de nave, a avut trei nave suplimentare la comanda si a controlat 17 la suta din piata de croaziera la nivel mondial.

 


SECTIUNE AGENTI

 

www.emirates.com


 

DESPRE NOI

 

Povestea Emirates a inceput in anul 1985, cand s-au lansat operatiuni cu doar doua aeronave.

Astazi, se zboara cu cele mai mari flote din lume, Airbus A380 si Boeing 777, oferind clientilor confortul celor mai recente si mai eficiente aeronave.

 


SECTIUNE AGENTI

 

 

www.flydubai.com


 

DESPRE NOI

 

Infiintata de Guvernul din Dubai, Flydubai opereaza la Terminalul 2 de pe Aeroportul International din Dubai.

Flydubai are in prezent o flota de mai mult de 45 de aeronave noi Boeing 737-800 NG si opereaza pe mai mult de 90 de destinatii.

 


SECTIUNE AGENTI

 

Contactati-ne acum!