flydubai

flydubai si-a inceput activitatea comerciala in 2009, avand conceptul de a oferi pasagerilor sai mai multe optiuni de calatorie, catre mai multe destinatii, cu mai multe frecvente, la  preturi accesibile.

Inca de la inceput, compania s-a angajat in redefinirea conceptului de transport aerian. Prin dinamica sa a reusit sa-si imbunatateasca permanent produsul si serviciile oferite si sa dezvolte intr-un timp scurt reteaua de zboruri internationale, astazi acoperind 95 de destinatii din Orientul Mijlociu, Golful Persic, Africa, Caucaz, Asia Centrala, Europa si Subcontinentul Indian.

flydubai opereaza pe Dubai International Airport (DXB) – Terminalul 2 si Al Maktoum International (DWC). In Romania a intrat in 2012, primul zbor fiind pe 1 octombrie,  cu o frecventa initiala de 3 zboruri pe saptamana. Astazi ofera un zbor zilnic catre Dubai iar, din 15 decembrie 2017, va opera doua zboruri pe zi, facand posibila o mai buna conectare a destinatiilor din propria retea, precum si multitudinea celor deservite de Emirates Airline.

La ora actuala, flota companiei flydubai se numara printre cele mai moderne si eficiente existente in industrie, fiind compusa din 55 aeronave Boeing 737-800 Next Generation. In 2013, la Dubai Airshow, compania a anuntat achizitionaarea a 75 Boeing 737 MAX 8 si inca 11 aeronave Boeing 737-800 Next-Generation, comanda fiind in valoare de 8.8 miliarde USD.  flydubai ofera servicii de foarte buna calitate atat in clasa business cat si in clasa economic unde clientii pot beneficia de diversele programe de divertisment la bord.

Save

Save

Save