emirates

Infiintata in 1985, Emirates si-a inceput activitatea operationala cu doua avioane inchiriate – un Boeing 737 si un Airbus 300 B4.

Astazi, compania detine cea mai mare flota de aeronave Airbus 380 si Boeing 777 din intreaga industrie, servind peste 150 destinatii pe toate cele 6 continente. Emirates opereaza saptamanal 1500 de zboruri de pe Terminalul 3 din Dubai International Airport (DXB). Punand accent pe calitate, confort si servicii premium, Emirates a reusit sa redefineasca standardele luxului in aviatie, transformand calatoria cu avionul intr-o experienta rafinata si agreabila.

In 2016, Emirates a fost recunoscuta din nou ca fiind “Cea mai buna companie aeriana din lume”, castigand 12 ani consecutiv premiul pentru cel mai bun In-flight Entertainment la Skytrax World Airline Awards. Facilitatile din clasele Business si First sunt intr-un proces continuu de modernizare, impunand ritmul inovatiei din industrie. Echipate cu baruri private, zone de socializare precum si cabine de dus cu spa in clasa First, Emirates isi propune sa depasasca asteptarile pasagerilor sai.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save