celebrity

Infiintata in 1989, Celebrity Cruises® s-a orientat catre imbinarea stilului clasic, elegant al croazierelor de lux, cu facilitatile contemporane, actualizate permanent, redefinind complet conceptul de vacanta luxoasa. Se diferentiaza de celelalte companii de croaziere prin cultivarea unei atmosfere moderne, cu servicii personalizate si conditii la nivel de cinci stele.

Fiecare vas este dotat dupa cele mai inalte standarde, cu locatii si facilitati impresionante, concepute de cei mai faimosi arhitecti si designeri. Inovatoarea clasa Solstice se caracterizeaza prin spatii deschise si aerisite, cu detalii de exceptie, 2000 de metri patrati de gazon natural, unic pe mare, precum si prin restaurante extraodinare, a caror atmosfera este la fel de atragatoare ca si preparatele inspirate din gastronomia internationala. In urma unei investitii majore de 140 de milioane de dolari, vasele din clasa Millennium® au fost revitalizate, adoptand stilul mult apreciat al vaselor din clasa Solstice: un nou decor uimitor, noi restaurante si locatii fascinante.

Programul Celebrity LifeSM, disponibil la bord, ofera cele mai interesante activitati in materie de gastronomie, distractie sau relaxare, impartite in patru categorii: Taste, Learn, Revive si Play. Astfel, oaspetii pot afla secretele prepararii unui mojito perfect, se pot initia in arta dansului exersand cateva miscari de Zumba® pe ringul de dans sau pot invata de la expertii Apple® de la bord cum sa isi editeze filmul vacantei de neuitat pe un dispozitiv iMac®.

Prin asocierea cu celebrul brand international, Canyon Ranch Spa®, lider mondial in promovarea unui stil de viata sanatos, Celebrity Cruises® a introdus la bord un nou concept de spa, cel mai extins si complex, existent pe mare in acest moment. 20 de terapii Celebrity Signature sunt disponibile exclusiv la bord pentru a-i rasfata si pe cei mai pretentiosi dintre oaspeti.

De la vestigii antice la bazare pitoresti. De la strazi pietruite si aglomerate la trasee linistite prin padurile montane. De la ghetari maiestuosi la plaje salbatice. Cu o selectie de peste 270 de destinatii vizitate din intreaga lume si 10 croaziere palpitante Signature Sailings, itinerariile Celebrity Cruises® din 2017 / 2018 sunt si mai captivante, permitandu-le oaspetilor sa exploreze lumea in stilul unic, Celebrity, la bordul celei mai tinere flote de vase premium din Europa. Mardi Gras in New Orleans sau Festivalul Lampioanelor din Taiwan? Carnavalul de la Rio sau Turneul de Golf The Open din Marea Britanie? Oricare ar fi alegerea, cu siguranta va fi una memorabilia.

Celebrity ExclusivesSM reprezinta o gama larga de excursii special create pentru a descoperi in profunzime fiecare destinatie in parte. Pasionatii de adrenalina vor putea admira Riviera Franceza dintr-un Ferrari rosu, extrem de rapid, in timp ce romanticii incurabili se vor lasa cuceriti de peisajele fermecatoare ale Toscanei, privite de la inaltime, dintr-un balon cu aer cald. Si pentru mai multa intimitate, oaspetii vor putea alege sa exploreze Golful Napoli si Coasta Amalfitana la bordul unei ambarcatiuni luxoase.

 

Save

Save