Azamara. De ce Azamara?

Conceptul Azamara a fost lansat pentru cei dornici de a explora lumea, experimentand cultura, istoria, specificul culinar si traditiile destinatiilor, din confortul unui ‘hotel plutitor’ de lux.

Azamara detine patru vase, Azamara Quest®, Azamara Journey®,  Azamara PursuitSM, cu o capacitate de cca 690 pasageri, oferind servicii personalizate si relaxarea unei croaziere “all inclusive”. Primele doua vase, lansate in 2000, au fost revitalizate in 2016, cu ocazia introducerii programului Destination Immersion, care propune o explorare mai aprofundata a itinerariilor. In luna mai 2022, urmeaza sa se lanseze cel de-al patrulea vas din flota, Azamara OnwardsSM. Astfel, pasagerilor le este pusa la dispozitie o gama variata de optiuni, printre care:

Insider AccessSM  – programul garanteaza o experienta autentica, bazata pe interactiunea cu localnici si pe vizite la proprietati private spectaculoase, ferme, manastiri si comunitati religioase precum si mici afaceri de familie. Astfel, pasagerii pot participa la un antic ritual de degustare a cafelei intr-o casa coloniala din provincia columbiana Cartagena sau pot invata vechea arta a picturii batikului, sub supravegherea unui mestesugar de textile javanez, din satul indonezian Mateseh.

Nights & Cool PlacesSM – acest program a fost creat pentru cei care doresc sa descopere atractiile vietii de noapte din diverse destinatii, fie ca este vorba de a savura un cocktail in One Peking si a admira panorama orasului Hong Kong sau de a participa la o ceremonie religioasa nocturna pe raul Chao Phraya din Bangkok. Puteti opta si pentru excursii culturale, la evenimente de literatura, film, festivale de muzica sau cluburi de noapte.

Cruise Global, Eat LocalSM – un program formulat pentru oaspetii care stiu ca una dintre cele mai mari placeri ale calatoriei o reprezinta experimentarea diverselor delicii culinare tipice destinatiilor. Astfel, puteti explora aglomeratele piete de condimente orientale sau de fructe exotice din Vietnam, puteti degusta vinuri in podgorii toscane, vodka la distilerii din St. Petersburg sau varietati de bere la fabricile daneze.

AzAmazing EveningsSM, realizat in exclusivitate, este un concept construit in jurul unor evenimente unice din fiecare itinerariu, organizate special pentru clientii Azamara. In acest fel, puteti fi martorii unor spectacole locale desavarsite, precum Orchestra din St. Petersburg, o reprezentatie a culturii Maori la Muzeul Te Papa sau un spectacol deosebit de acrobatie din Monaco.

Cele trei vase Azamara navigheaza in Mediterana, Australia si Noua Zeelanda, Europa de Nord si de Vest, Canalul Panama, America Centrala si de Nord, Asia, “Indiile de Vest” si pe itinerarii Transoceanice. De asemenea, Azamara ofera, in exclusivitate, croaziere in jurul lumii, croaziere tematice si croaziere ale caror opriri coincid cu evenimente internationale de neratat, precum Cupa Mondiala de Fotbal din Rusia 2018; Festivalul Redentore din Venetia; Monaco Grand Prix

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save